Bli certifierad ChiBall® instruktör.

ChiBall Scandinavia har sedan 2011 anordnat 5 dagars liveutbildningar 2 gånger om året men ser i dagsläget att det  är svårare att få ihop tillräckligt stora grupper - MEN - att det fortfarande finns intresse att utbilda sig.
Vi erbjuder därför (tillsvidare) Distansutbildning för att bli ChiBall® inspiratör.

Du beställer Grundutbildningen via webbutiken (under kategorin Distansutbildningar) och väljer själv hur du vill lägga upp och fördela tiden. Vi rekommenderar att du börjar med en personlig intro på ca 30 - 60 minuter som hjälp för att veta vad du kan fokusera på och vilka delar du kan läsa igenom mer för "kännedom" och spara till längre fram.

Det teoretiska materialet är helt enkelt stort och innehållsrikt och du får  vägledning om vad som du förväntas kunna efter genomgången kurs. 

Du får självklart även hjälp med det praktiska och kan välja vilket kommunikationsmedel som skulle fungera bra. Du beställer utbildningen här.

Masesgården hösten 2015

För att bli certifierad ChiBall instruktör behöver Du dels göra ett enklare skriftligt prov på teorin och dels skicka in en film på de två första delarna i Yin& Yang passet som du studerar in.

Du får självklart börja öva dig långt innan dess att leda så att du får upp en vana. Allt det här diskuteras individuellt och det finns alltid någon bra lösning.

Efter utbildningen:

När Du tycker att Du, och Dina deltagare är redo för variationer på passen finns det årstidsworkshop att beställa som distanskurser. 

Det härliga med ChiBall är att Du kan följa de fem årstiderna och på så sätt variera Dina klasser året om. Om det är helt nytt för Dig med bodymindträning är detta en innehållsrik introduktion.

Om Du redan har vissa av dessa kunskaper är det en kurs som kommer att berika Dina klasser ytterligare.

ChiBall är ett helhetskoncept i sig men även ett komplement till dig som redan har utbildning inom de olika områdena.