bli certifierad ChiBall® instruktör.

Du kan välja 2 olika vägar till att bli ChiBall® inspiratör.

1: Den där du studerar Teoridelen i förväg och sen 6 dagars (2 halva & 4 hela dagar) praktisk utbildning i grupp och en härlig miljö med allt ordnat omkring dig. Masesgårdens underbara vegetariska kök och boende i eget rum ingår i priset. Här får du även med dig ett startpaket med 10 bollar vid Early Bird anmälan.

2: Du kan också välja att göra både den teoretiska och den praktiska delen på distans där du helt och hållet styr hur du vill lägga din tid. Då tillkommer en certifieringshelg samt kostnad för att du skall bli godkänd/certifierad och för att du skall få en chans att både träffa oss på ChiBall® och andra inspiratörer. Dessa datum kommer fortlöpande i samråd med oss.

Masesgården hösten 2015

För att bli certifierad ChiBall instruktör behöver Du dels göra ett skriftligt prov på teorin och dels skicka in en film på ca 20 minuter. Alternativt komma på en certifieringshelg. Men du får mer än gärna börja öva dig innan dess att leda så att du får upp en vana. Allt det här diskuteras individuellt och det finns alltid någon bra lösning.

När Du sen tycker att Du, och Dina deltagare är redo för variationer på passen finns det årstidsworkshop att köpa för självinlärning. Det är ett tips att dyka upp lite då och då på endagskurser eller workshops i framtiden för inspiration och inte allra minst dela erfarenheter med andra instruktörer.

Det härliga med ChiBall är att Du kan följa de fem årstiderna och på så sätt variera Dina klasser året om. Om det är helt nytt för Dig med bodymindträning är detta en innehållsrik introduktion.


Om Du redan har vissa av dessa kunskaper är det en kurs som kommer att berika Dina klasser ytterligare.

ChiBall är ett helhetskoncept i sig men även ett komplement till dig som redan har utbildning inom de olika områdena.