Om oss

ChiBall Scandinavia är sedan mars - 2011 ansvarig för utbildningar och försäljning av tillhörande produkter i Sverige och Danmark. Vårt kontor finns i Göteborg men utbildningar äger rum på flertalet platser i Sverige, bland annat Masesgården (Dalarna)och Shanti Center(Sth) och på Finnskgotoppen i Norge. Nya ställen på andra orter kan komma beroende på efterfrågan. 

Ubildningsansvarig Anette Ljungberg, har varit ChiBall instruktör sedan 2000 och blev 2011 ChiBall Master Trainer i Skandinavien. Hon är även legitimerad arbetsterapeut, RGRM® terapeut och utbildad Nia instruktör - vitt bälte.
Pågående studier i Kraniosakral Terapi.

Hennes  bakgrund är dans och över 20 års erfarenhet inom framförallt Gymnastikföreningens värld där barn och ungdomar var hennes huvudmålgrupp, men även vuxengrupper inom dans, aerobic och step. Parallellt  började intresset för yoga, pilates och taichi/qigong att växa och studeras, mycket tack vare kontakten med ChiBall 1999.

I februari 2015 släpptes boken och materialet: "Barn i Balans - kreativa rörelser och aktiviteter i skolan och på fritiden" som hon skrivit tillsammans med Madeleine Göransson. Ett projekt som tog över 6 år och som ligger till grund för uppdrag/föreläsningar/workshops inom skola och föräldrar- och fritidsföreningar. Barn i Balans® finns som E-utbildning.

Vi som jobbar här

Anette Ljungberg, Occupational Therapist / Leg. Arbetsterpeut ChiBall Master Trainer och RGRM terapeut. Ansvarig för ChiBall utbildningar i Sverige, Norge och Danmark.

Roger Lindskog - Försäljningsansvarig

Vision

Vår vision är att ChiBall blir lika bekant som exempelvis yoga eller qigong.

Värdegrund

ChiBall Scandinavia vill stärka dig till att förena kropp och själ.
Vi vill bidraga med enkelhet, innovation, äkthet, passion och respekt.
Genom att upptäcka jaget och skapa en kroppsmedvetenhet
får vi ett tillstånd av intre styrka, frid och välbeinnande.
Vi öppnar upp för ett harmoniskt och balanserat liv.

Pressmaterial & filer

Pressbilder och filer ligger under fliken media,
För mer information e-posta till anette@chiball.se eller ring 0705-332795
anette@chiball.se

Hört från kund

"Tack för att ni lägger ner ett sådant stort engagemang och energi för att lyfta ChiBall till att bli känt. Så att fler människor får möjlighet att uppleva denna underbara metod!"