Vad är ChiBall®

ChiBall® kommer ursprungligen från Australien i slutet på 90-talet och är en unik träningsform som förenar kropp och själ på alla nivåer.

Det är en energigivande och stärkande kvalitetsträning med inriktning på andning, inre styrka, balans och rörlighet.

Den är baserad på Traditionell Kinesisk Medicin och kombineras med den färg & aromabehandlade bollen.

ChiBall ger dig möjlighet att bekanta dig med rörelseformer som TaiChi/Qigong, Dans, Yoga, Pilates och Feldenkraisinspirerade övningar på ett behagligt och tillgängligt sätt.

Du ges möjlighet att känna in rörelserna tack vare den färg& aromabehandlade bollen. Bollen blir ett fokus, trygghet, verktyg, utmaning och möjlighet till massage. Du väljer färg och doft efter känsla för dagen. Bollen finns i 10 olika färger och dofter som stimulerar kroppens energibanor, känslor och sinnen.

Flödena följer årstiderna och naturens skiftningar. Vi skapar medvetenhet och närvaro och rörelserna blir lustfyllda tack vare bollen.

ChiBall får chi att flöda och blockeringar att lösas upp, förbättrar andningen, lungkapaciteten, cirkulationen och vitaliteten, släpper spänningar och stelhet och förbättrar koncentrationen, balansen och koordinationen.

ChiBall är en upplevelse, en resa och en möjlighet till personlig utveckling.

Välj Grundutbildningen och bli samtidigt certifierad ChiBall® instruktör.

Du kan nu välja mellan två olika utbildningsupplägg: Live på Katrinebergs Folkhögskola där ALLT, utom resan tur&retur, ingår. 4 heldagar och två halvdagar.
15900:- inkl moms. Vi rekommenderar den här då du i lugn och ro kan studera, lära känna dina kurskamrater och bli omhändertagen med god mat och vackra naturomgivningar mm

Eller som Distansutbildning 3500:- Plus en Livehelg i antingen Göteborg, Stockholm eller Malmö, för certifiering 2500:-

ChiBall är här för att stanna.