Silver,Eucalyptus

Representerar hösten och metallelementet. 

Färgen är sval och av reflekterande natur. Silver är måltiden av månen, det feminina och representerar det omedvetna.Det är en ädelmetall som anses av många ha esoteriska innebörd. Silver stimulerar kreativitet och fertilitet. 

Grå / silver är en kombination av vitt och svart och har den ovanliga skillnaden av att vara en kombination av alla färger, men också avsaknaden av färg på samma gång. 

Grå / silver visar att balans måste uppnås när två motsatta ståndpunkter som spelar, för att påverka ett resultat antingen positivt eller negativt. Silver är det perfekta valet när Yin och Yang är i obalans. 

Silver ger oss en återspegling av vår värld; det tillåter oss att tänka klart, analysera vårt beteende och bringa balans i våra liv. 

Nyckelord för färgen silver:

* Balans
* Klarhet  
* Ärlighet  
* Reflektion
* Medling 

Eucalyptus/Eukalyptus ChiAroma stimulerar och återställer balansen. 

Eukalyptusolja kan återställa balansen under tider av emotionell överbelastning. Den är stimulerande och uppfriskande och kan bidra till att övervinna tröghet. Det öppnar också nässlemhinnorna och lungorna, vilket ökar syreupptagningen. Den hjälper till med förnyelse av kroppsvävnader och ökar koncentrationen och en mental klarhet. 

Nyckelord för Eycaluptus ChiAroma:

* Stimulerande
* Renande
* Stärkande
* Koncentration 

ChiBall® bollen har speciellt utformats för att vara lätt uppblåsbar och deflatable (fyller på luft av sig själv) och är idealiska för att matcha de många olika användningsområden som finns i hela ChiBall konceptet. De är 15 cm, behandlade med en aromdoft som motsvarar dess färg och handgjorda av högsta kvalitet i hållbarhet. 

Användningen av färg och aromaterapi har visat sig stimulera och balansera både tankar och känslor, och därmed främja en större känsla av välbefinnande. 

Stimulerar dina sinnen: titta, känna och lukta.