Rosa, Rose

Representerar sommaren och elden element. 

Färgen rosa står för kärlek och en stark känsla av kamratskap. Den löser konflikter och inre oroligheter. När du inte mår bra, är i behov av kärlek, ömhet och medkänsla. 

Rosa har kraftfullt avslappnande och lugnande effekt på den fysiska, mentala och andliga kroppen. Den har länge hyllats som den universella färgen för villkorslös kärlek och healing. De vibrationella egenskaper rosa ger kan snabbt undertrycka aggressivt, fientligt och ångestrealterat beteende. 

Andra helande egenskaper rosa har är: hjälper mot sorg, förbättrar immunförsvaret, återställer ungdomlighet, lindrar hudåkommor och inflammationer, främjar egenkärlek, återställer känslor av glädje, lycka, kärlek och vänlighet. 

Nyckelord för färgen rosa:

* Medkänsla
* Helande
* Kärlek
* Ömhet
* Kvinnlighet 

Rose/Ros ChiAroma kombinerat med färgen blir en potent kombination av medkänsla och helande. Förknippas med det feminina och både rosa och ros står för vårdande och kärleksfullt. 

Rosenolja har befogenhet att väcka det mänskliga hjärtat i sin innersta kärna. Rosenolja förmåga att lösa psykologiska och känslomässiga smärta och gör det och perfekta valet för harmonisering och lugnande känslor. 

Rosenolja har en djupt harmoniserad och balanserad effekt på hjärtat och den fysiska kroppen. Rosenolja är både en tonande och avslappnande och har en lugnande och genomgripande inverkan på nervsystemet lindra stress och nervösa spänningar i tider utmanande tider. Det krävs många blomblad för att utvinna oljan och den tillhör därför en av de dyraste. 

ChiBalls har speciellt utformats för att vara lätt uppblåsbar och deflatable (fyller på luft av sig själv) och är idealiska för att matcha de många olika användningsområden som finns i hela ChiBall konceptet. De är 15 cm, behandlade med en aromdoft som motsvarar dess färg och handgjorda av högsta kvalitet i hållbarhet. 

Användningen av färg och aromaterapi har visat sig stimulera och balansera både tankar och känslor, och därmed främja en större känsla av välbefinnande. 

Stimulerar dina sinnen: titta, känna och lukta.