Röd, Cinnamon

Representerar sommar och elementet eld. 

Den röda ChiBall bollen är idealisk för användning i ChiBall Dans och Yoga eller för att påminna dig att leva i nuet så att du kan ha full överblick livets erfarenheter och vara helt närvarande i nuet. 

Rött är livets eld och antänder passion med anden. Det är förenat med att leva i ögonblicket och att kunna omfamna livets erfarenheter och vara helt närvarande i nuet. Explosiva former av beteenden, aggression och hänsynslöshet, låg energi och konstant trötthet är tecken på obalans. Rött ger energi, uthållighet och vitalitet, så att vi kan vara varma, öppenhjärtliga, visa ohämmad passion och dra lärdomar som behövs för att finna vår sanna väg i livet. 

Nyckelord för färgen röd:

* självkännedom
* energi
* sensualitet
* passion
* önskan 

Kanel ChiAroma lindrar fysisk och emotionell utmattning och depression. Den stimulerar cirkulationen och hjälper matsmältningen. Den värmer känslomässigt och sätter oss åter i kontakt med vår sensualitet och passion för livet. Vår önskan att vara kreativ, ha syfte och goda avsikter förstärks av ChiAroma kaneldoft. Kärlek talar genom kanel som ingen annan doft. Det tar bort blockeeringen som håller kärleken gömd och genom sin värmande vibration, avslöjar den de högre världarna av inre kärlek och vår potential för andligt uppvaknande. Obs: Undvik under graviditet om de används som massageolja. 

Nyckelord för Cinnamon ChiAroma:

* kärlek
* frihet
* andligt uppvaknande
* inspiration
* styrka 

ChiBall® bollen har speciellt utformats för att vara lätt uppblåsbar och deflatable (fyller på luft av sig själv) och är idealiska för att matcha de många olika användningsområden som finns i hela ChiBall konceptet. De är 15 cm, behandlade med en aromdoft som motsvarar dess färg och handgjorda av högsta kvalitet i hållbarhet. 

Användningen av färg och aromaterapi har visat sig stimulera och balansera både tankar och känslor, och därmed främja en större känsla av välbefinnande. 

Stimulerar dina sinnen: titta, känna och lukta.