Orange, Sweet Orange

Representerar sommar och elementet eld. 

Färgen orange betecknar nöje och stimulerar sinnena. 

Den oranga ChiBall bollen är idealisk för användning med ChiBall  Dans och Yoga,. 

Orange är en energigivande färg som betecknar glädje och stimulerar sinnena. Det främjar förmågan att vara kreativ, lekfull och spontan i livet och att frossa i lycka och glädje. Orange relaterar till självrespekt och kan användas när vi är ur balans, känner oss maktlösa och oförmögna att sätta gränser, och när vi är alltför rigida och kontrollerande i livet. Färgen orange ger oss möjlighet att vara mottagliga för livets många gåvor, och helt absorbera nöjet de ger. Orange hjälper oss godta och till fullo uppskatta vår kropp. Den varma närande kvaliteten av orange hjälper till att frigöra undertryckta känslor genom interaktionen och uttrycket för våra relationer. 

Nyckelord för färgen orange:

* självrespekt
* tacksamhet
* spontanitet
* njutning
* förtroende 

Sweet Orange/Apelsin ChiAroma stimulerar uttrycket av livsglädje och glädje, ger stöd för att nå självförtroende, mod, positivitet och kreativitet. 

Söt apelsindoft bidrar till att släppa spänningar och frustration och flyttar stagnerad Chi. Det hjälper oss att inta en mer avslappnad, självsäker och optimistisk inställning till livet och de som är intoleranta mot misstag och förseelser hjälps till att mer acceptera livets omständigheter, prövningar och vedermödor. Söt Apelsin ChiAroma hjälper oss uttrycka fysisk njutning, överdåd, glädje, självsäkerhet, mod, positivitet och kreativitet. 

Fem nyckelord för Sweet Orange ChiAroma:

* positivitet
* optimism
* tillfredsställande
* förståelse
* tolerans 

ChiBalls har speciellt utformats för att vara lätt uppblåsbar och deflatable (fyller på luft av sig själv) och är idealiska för att matcha de många olika användningsområden som finns i hela ChiBall konceptet. De är 15 cm, behandlade med en aromdoft som motsvarar dess färg och handgjorda av högsta kvalitet i hållbarhet. 

Användningen av färg och aromaterapi har visat sig stimulera och balansera både tankar och känslor, och därmed främja en större känsla av välbefinnande. 

Stimulerar dina sinnen: titta, känna och lukta.