Lila, Lavender

Representerar hösten och elementet metall. 

Färgen lila hör ihop med fred, inspiration, tro och erkännande av vår sanna natur. 

Oförmågan att finna sitt sanna jag, överdriven självutvärdering och brist på emotionell intelligens kan lindras genom denna färg som hjälper oss att tjäna andra villkorslöst och lösa känslor av otillräcklighet. 

Den lila ChiBall® bollen är idealisk för användning tillsammans med feldenkraismetoden och avkoppling, eller när vi behöver komma i kontakt med vår självkännedom, intution, insikt och perception, vårt högre jag, andlighet och medvetande. Färgen skapar fred, inspiration, tro och erkännande av vår sanna natur. Den har en mycket lugnande effekt på oss och är därför till stor hjälp för de människor som upplever sömnsvårigheter eller stress. 

Nyckelord för färgen lila:

* självkännedom

* intuition

* uppfattningsförmåga/perception

* insikt

* fred 

Lavender/Lavendel ChiAroma frigör outtalade känslor, lindrar nervös ångest och blyghet, och främjar lugn och ro i sinnet och anden. 

Lavendel har en lugnande och upplyftande kvalitet och lugnar trauma, farhågor, panikattacker, sorg och rädsla för förändring. Lavendeldoft hjälper oss att släppa taget om långsiktiga fysiska, mentala och känslomässiga vanor som inte längre tjänar oss. 

Nyckel ord för Lavendel:

* föryngrande

* stillhet

* lugn

* uttrycksfull

* inre balans 

ChiBalls har speciellt utformats för att vara lätt uppblåsbar och deflatable (fyller på luft av sig själv) och är idealiska för att matcha de många olika användningsområden som finns i hela ChiBall konceptet. De är 15 cm, behandlade med en aromdoft som motsvarar dess färg och handgjorda av högsta kvalitet i hållbarhet. 

Användningen av färg och aromaterapi har visat sig stimulera och balansera både tankar och känslor, och därmed främja en större känsla av välbefinnande. 

Stimulerar dina sinnen: titta, känna och lukta.