Gul, Lemongrass

Representerar sensommar och elementet jord. 

Färgen inspirerar oss att njuta personlig makt, självkänsla, självkännedom, självdisciplin och mod. 

Den gula ChiBall bollen är idealisk för användning med yoga och pilates, eller för att underlätta koncentrationen och fokusera sinnet. 

Gult är en inspirerande färg för personlig kraft, självkänsla, självkännedom, självdisciplin och mod som stärks genom emotionell erfarenhet. Gult är färgen att använda när vi inte litar på livet, är fyllda med tvivel på oss själva, lider av rädsla och överväldigande ångest och känner oss pressade av livets ansvar. Kritik mot sig själv och andra är känslor som också är förenade med denna färg. Gult hjälper oss att hämta vår personliga kraft och gör det möjligt för oss att vara skaparen av vårt eget öde. 

Nyckelord för färgen gul:

* självkänsla
* personlig kraft
* tillit
* aspiration
* stabilitet 

Lemongrass/Citrongräs ChiAroma förnyar, stärker och livar upp anden. 

Citrongräs har en uppfriskande, rengörande, stimulerande och tonifierande effekt på kroppen. Dess egenskaper kan rädda ett sinne som tyngs av självtvivel, rädsla och beslutsfattande och upplevda hinder i livet. Det skingrar känslomässig förvirring och främjar större förtroende och självförtroende. CItrongräs ChiAroma laddar om, stärker och livar upp anden och ger koncentration och fokus på sinnet. 

Nyckelord för Lemongrass ChiAroma:

* upplyftande
* uppfriskande
* fokus
* självförtroende
* urskillningsförmåga
* omdöme 

ChiBalls har speciellt utformats för att vara lätt uppblåsbar och deflatable (fyller på luft av sig själv) och är idealiska för att matcha de många olika användningsområden som finns i hela ChiBall konceptet. De är 15 cm, behandlade med en aromdoft som motsvarar dess färg och handgjorda av högsta kvalitet i hållbarhet. 

Användningen av färg och aromaterapi har visat sig stimulera och balansera både tankar och känslor, och därmed främja en större känsla av välbefinnande. 

Stimulerar dina sinnen: titta, känna och lukta.