Grön, Geranium

Representerar våren och elementet trä.  

Färgen grön hör ihop med ny tillväx och utveckling. Den förvandlar känslomässiga obalanser, uttryckt som otålighet, aggressivitet, kontroll och obeslutsamhet, till en harmonisk utrymme fyllt med visioner, framtidsplanering, beslutsamhet, ödmjukhet, kreativitet och humor. 

Gröna ChiBall är idealisk för användning med Tai Chi och Qi Gong, eller när du behöver läka själen. 

Grönt lugnar och läker själen och öppnar oss för kärlek. Grönt hjälper oss att lösa förbittring, bitterhet, självcentrering och ensamhet och stöder förmågan att ge och ta villkorslöst. Den gröna färgen öppnar våra hjärtan för överflöd, kärlek, närande vänskap, rikedom och god hälsa. Den bekräftar välsignelser och nåd i livet. Grönt är färgen för balans och harmoni och kan därför vara till hjälp i tider av stress. 

Nyckelord för färgen grön:

* egenkärlek

* överflöd

* balans

* läkning/helande

* acceptans 

Geranium ChiAroma främjar känslor av trygghet, vara i kontroll och självsäkerhet med vänlighet och ödmjukhet. 

Geranium har förmågan att lugna och lösa upp mental oro, stimulerar fantasi, sensualitet och emotionell känslighet. Den odlar en aptit för ett trevlig och lyckligt liv, lindrar mental oro, frustration och ilska och är oerhört bra för ångest och arbetsrelaterad stress. Geranium ChiAroma balanserar, ger näring och lugnar anden och hjälper oss att känna oss stabila, lugna och säkra i livet. 

Nyckelord för Geranium ChiAroma:

* säkerhet

* mottaglighet

* samhörighet

* intimitet

* ro  

ChiBalls har speciellt utformats för att vara lätt uppblåsbar och deflatable (fyller på luft av sig själv) och är idealiska för att matcha de många olika användningsområden som finns i hela ChiBall konceptet. De är 15 cm, behandlade med en aromdoft som motsvarar dess färg och handgjorda av högsta kvalitet i hållbarhet. 

Användningen av färg och aromaterapi har visat sig stimulera och balansera både tankar och känslor, och därmed främja en större känsla av välbefinnande. 

Stimulerar dina sinnen: titta, känna och lukta.