Färger och Aromer

I tusentals år har gamla filosofier förstått att färg är en kraftfull universell helande kraft. Varje färg har en vibration och association med en kroppsdel, känslor och där du befinner dig i livet.

 

Dofter och eteriska oljor har också krediteras för sin förmåga att läka fysiska krämpor och omvandla sinnet och känslorna.

Det finns två aspekter på färg & aromaterapi: 

Vi kan dras till en färg och doft som en återspegling av den positiva delen av oss själva, vår hälsa och vårt liv just nu. 

Eller så kan vi känna motstånd mot en viss ChiBall® färg eller doft, som ofta är färgen vi behöver för att återställa balansen. 

Färgterapi och eteriska oljor har förmågan att rena negativa vibrationer i vår aura (eller elektromagnetiska fält), producera nya positiva vibrationer, återbalansera negativa känslor och skapa en helande process i kroppens system. Filosofin av färg & aromaterapi kan användas tillsammans med den traditionella kinesiska medicinska teorin om de fem elementen.

När du studerar till ChiBall instruktör ingår en modul med Colour & Aroma Therapy. Du hittar den även separat i webbutiken under ChiBall Grundutbildning på Distans. Klicka HÄR!

Här på bilden är färg och aroma informationen, som finns som pdf i A4 format. Vi har vikt och laminerat de på fotot. Visa gärna bara bilden första tillfället och låt deltagarna välja från känslan och hjärtat. Låt dem läsa baksidans text efter klassen. Kul grej om varför dom "råkade" välja just sin färg och doft.