Svart, Aniseed

Representerar vintern och elementet vatten. 

Svart är en skyddande färg som jordar och lugnar, särskilt för extremt känsliga individer. Den avvärjer hat och negativa känslor. Den kan aktivera det undermedvetna, ge en större förståelse och öka egenvärdet. 

Nyckleord för färgen svart:

* Elegans
* Sorg
* Tomhet
* Rädsla för det okända 

Aniseed/Anis ChiAroma förknippas med lugn, fokus, energi, meditation och justering. 

Aromens inverkan:

Värmen från denna kryddiga doft används för att underlätta matsmältningen, öka lungkapaciteten, avhjälpa förstoppning, migrän och huvudvärk. Det stimulerar blodcirkulationen och lindrar ledvärk som artrit och reumatism. Det hjälper också till att läka sår och andra skavsår samtidigt som det fungerar antiseptiskt. Anis lugnar och ger energi till sinnet, ger fokus till tankar och lindrar stress som orsakas av överaktiv mental aktivitet. Anis kan användas för att lindra ångest och depression på grund av dess lugnande inverkan. I kombination med färgen svart skapas en lugnande inverkan, liksom en solid grund för positivt tänkande och förmågan att nå rationella beslut under svåra förh llanden eller situationer. 

Nyckelord för Aniseed ChiAroma:

* uppmuntran
* upplyftande 

ChiBalls har speciellt utformats för att vara lätt uppblåsbar och deflatable (fyller på luft av sig själv) och är idealiska för att matcha de många olika användningsområden som finns i hela ChiBall konceptet. De är 15 cm, behandlade med en aromdoft som motsvarar dess färg och handgjorda av högsta kvalitet i hållbarhet. 

Användningen av färg och aromaterapi har visat sig stimulera och balansera både tankar och känslor, och därmed främja en större känsla av välbefinnande. 

Stimulerar dina sinnen: titta, känna och lukta.