Limegrön, Mint

Rerpresenterar våren och elementet trä. 

Färgen limegrön väcker ökad medvetenhet om vår finare natur, vår rena godhet och generositet. 

Limegrön tar oss djupare inom oss själva visar oss perfektion och ljus som vi alltid har varit. Det ger möjlighet för initiering och empati med andra. Förknippas även med godhet, generositet, perfektion och empati. 

Nyckelord för färgen grön:

* Livsglädje
* Välmående 

Mint ChiAroma är förknippad med Wellness, vakenhet, lugnande, tillit och förtroende. Mint ger underbara fördelar för stress och allmänt välbefinnande. 

Pepparmynta aromaterapi särskilt används ofta för uppmärksamhet och energi samt allmän stress. På grund av bekvämlighet och användarvänlighet som kommer med det, är mynta ett idealiskt stress verktyg. När vi är lugna och energin flödar fritt hittar vi förtroende i allt vi gör. 

Bra vid förkylningar och influensa med hög feber, halsont och huvudvärk, milt slemökande och bra vid kroniska andningssvårigheter såsom astma (specielllt vid dålig matsmältning). Den har stimulerande effekt på hjärnan och ökar känsligheten och mottagligheten både i vaket tillstånd och i drömmen. 

Nyckelord för Mint ChiAroma:

* Självacceptans
* Koncentration
* Vitalitet 

ChiBall® bollen har speciellt utformats för att vara lätt uppblåsbar och deflatable (fyller på luft av sig själv) och är idealiska för att matcha de många olika användningsområden som finns i hela ChiBall konceptet. De är 15 cm, behandlade med en aromdoft som motsvarar dess färg och handgjorda av högsta kvalitet i hållbarhet. 

Användningen av färg och aromaterapi har visat sig stimulera och balansera både tankar och känslor, och därmed främja en större känsla av välbefinnande. 

Stimulerar dina sinnen: titta, känna och lukta.