Blå, Juniper Berry

Representerar vinter och elementet vatten.  

Färgen blå hör ihop med personligt uttryck och förmågan att tänka och tala vår sanning. Den ger oss möjlighet att vara pålitliga och lojala och att helt uttrycka vår kunskap och visdom i världen. 

Brist på motivation och oförmåga att gå från tanke till handling är tecken på obalans. Positiva uttryck är andlig medvetenhet, intresse för de finare sakerna i livet och behovet av att ha tid att reflektera och meditera över livet. Den blå färgen främjar skönhet och kreativitet, expansion och uttryck av anden. 

Den blå ChiBall bollen är idealisk för användning med djup avslappning och meditation, eller helst som vi känner överväldigade av kraven i det dagliga livet och behöver lite andrum och perspektiv. 

Nyckelord färgen blå:

* personligt uttryck

* sanning

* visdom

* klarhet

* harmoni  

Juniper Berry/Enbär ChiAroma: löser upp rädsla, ökar din viljestyrka, och återställer din vilja och förmåga att övervinna livets utmaningar. Den löser upp orena tankar, obehagliga intryck och omständigheter vilket gör den perfekt för meditatioen och inre reflektion. 

Nyckelord Juniper Berry/Enbär:

* mod

* viljestyrka

* beslutsamhet

* lösgörande

* inre reflektion 

ChiBalls har speciellt utformats för att vara lätt uppblåsbar och deflatable (fyller på luft av sig själv) och är idealiska för att matcha de många olika användningsområden som finns i hela ChiBall konceptet. De är 15 cm, behandlade med en aromdoft som motsvarar dess färg och handgjorda av högsta kvalitet i hållbarhet. 

Användningen av färg och aromaterapi har visat sig stimulera och balansera både tankar och känslor, och därmed främja en större känsla av välbefinnande. 

Stimulerar dina sinnen: titta, känna och lukta.